Detachering

Payrolling is een efficiënte, flexibele en inzichtelijke manier om werknemers voor langere periode in dienst te hebben. Geeft u ook liever de werving- en selectieprocedure uit handen? Dan kunt u een beroep doen op de jarenlange ervaring en professionaliteit van Tradiro. Middels detachering zoeken en selecteren wij nauwkeurig de meest geschikte kandidaten voor uw openstaande functie(s).

Wij houden ons tijdens de selectie strikt aan onze drie kernwaarden: kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid. Gespecialiseerd in de branches tuinbouw, techniek en logistiek weten wij precies waar we op moeten letten. Het combineren van de juiste werkgever met de juiste werknemer is nu eenmaal onze passie!

Hoe waardevol is uw personeel voor u?
Tradiro werkt op maat om altijd tot een efficiënte oplossing te komen. Elk bedrijf is anders en daar weten wij als geen ander op in te spelen. Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf? Waarin kunt u nog verbeteren op het gebied van personeel? U bent van harte welkom om hier eens over te komen praten. Of wij komen bij u, want wij bij Tradiro, zijn ook nog eens ontzettend flexibel.

Detachering, de voordelen op een rij:
✓ professionele werving en selectie
✓ verminderd risico
✓ flexibiliteit
✓ minder kosten
✓ minder administratieve lasten
✓ geen zorgen over wet- en regelgeving
✓ een aantrekkelijk tarief

Haal het maximale uit uw personeel
bel 010-234 14 41 of e-mail naar info@tradiro.nl

Tradiro: wij werken graag voor u!