Coördinator Binnendienst

Heb jij ervaring als coördinator in de binnendienst bij een uitzendbureau? Lees dan snel verder! 

Tradiro is per direct op zoek naar een
Coördinator Binnendienst

Wat verwachten wij
Als coördinator Binnendienst bij Tradiro ben je de schakel tussen het kantoor, de klant en de uitzendkracht. Je werkt in deze functie nauw samen met de coördinator buitendienst en de werving & selectie afdeling. De taken en verantwoordelijkheden van deze functie zijn onder andere; 

 • Je draagt zorg voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de coördinator buitendienst en de werving en selectie afdeling
 • Je bewaakt de voortgang van projecten en houdt contact met klanten. 
 • Je vervangt de buitendienst coördinator en recruitment manager bij absentie en verlof

Wie ben jij 
Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Pools, Roemeens of Russisch is een pre. Daarnaast ben je zelfstandig, flexibel, ondernemend, kun je snel schakelen en ben je administratief goed onderlegd. 

Wat bieden wij 

 • Je komt te werken in een groeiend bedrijf waar er ruimte is voor zelfontwikkeling
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon 
 • Flexibele arbeidsuren mogelijk in overleg 
 • Een prestatiebonus van maximaal 1,5 maandsalaris 
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen
 • Een marktconform salaris
 • Korting op een sportschool abonnement
 • Elke vrijdag een gezamenlijke teamlunch 

Wie zijn wij 
De lier, maandagmorgen half 9, onze planningsafdeling is al ruim 2 uur druk in de weer. De sfeer is trots en opgelaten, de uitzendhectiek gonst nog even door, wederom zijn zij erin geslaagd dat al onze ruim 1500 uitzendkrachten, in meer dan 400 blauwe Tradiro auto’s, in samenwerking met de fijne buitendienstcollega’s weer aan het werk zijn op de juiste locaties! Collega’s worden vriendelijk begroet bij binnenkomst, de schoonmaakploeg vliegt nog voorbij en er klinken wat weekend verhalen. In de gezellige kantine (met aangrenzende borrelbar)  wordt koffie voor elkaar ingeschonken en na wat overleg gaan ook de andere afdelingen  enthousiast aan de slag om al onze mooie opdrachtgevers en gemotiveerde uitzendkrachten te bedienen. 

In 2007 waren het ook veel van juist deze werknemers die met hun loyale inzet hebben gezorgd dat Tradiro snel gezien werd als flexibele en betrouwbare uitzendpartner, wat de jaren erop heeft geresulteerd in een snel groeiend en vooral een betrouwbare klantenportefeuille, welke niet meer alleen bestaat uit tuinbouw en logistieke bedrijven maar een breder scala van allerlei interessante opdrachtgevers. 

Sinds 2018 is het hoofdkantoor van Tradiro gevestigd in een mooi modern en ruim kantoorpand, wat grotendeels bijpassend in de fel blauwe bedrijfskleur is gewrapt en zich bevindt direct langs de A20. Tradiro is in Nederland actief in het Westland, Terneuzen en Steenbergen en de nabije omgevingen. 

Daarnaast hebben wij activiteiten In Polen, Roemenië en Hongarije. (pssst! ;) Enorm leuk om eens een bezoekje te brengen aan je buitenlandse collega’s en de gastvrijheid aldaar te ervaren)  

Om onze toekomst doelen van ons gemotiveerde en beperkte team te bereiken en onze uitzenduren van ruim 2.6 miljoen per jaar uit te bereiden, zoeken wij versterking! 

Interesse
Voldoe jij aan deze omschrijving en wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team Tradiro verder brengt?  Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar work@tradiro.nl t.a.v. Michael Mostert.   

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010-2341441 of stuur een WhatsApp naar 0630189551. 

De koffie staat voor je klaar!