Hoofd Recruitment

Wie ben je?

Wat bieden wij:

Je hebt minimaal 3 jaar recruitment ervaring
Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.630,- en € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
Je bent coachend en empathisch en hierdoor in staat een team te motiveren
Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Een prestatiebonus van maximaal 1.5 keer maandsalaris

Tradiro bestaat sinds 2007 en is gestart als de uitzendspecialist in de glastuinbouw sector. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een uitzendbureau wat dagelijks meer dan 1600 uitzendkrachten bemiddeld in verschillende sectoren zoals nu ook de logistieke sector en bijzondere sectoren. Dit doen wij met ongeveer 80% arbeidsmigranten uit o.a. Polen, Tsjechië, Roemenië en Slowakije.

Wij zijn enorm aan het groeien en om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn zoeken wij een:

                                                                               Hoofd recruitment

Wat ga je doen:

Jij gaat aan de slag als de rechterhand van de manager Werving & Selectie en bent zijn sparringpartner als het gaat om werving vraagstukken. Je bent bezig met het aansturen en coachen van het recruitment team en met het verbeteren van processen. Je verdeeld taken en vacatures en je ziet toe op een correcte naleving van processen en procedures. Ook stuur je op borging en realisatie van de doelstellingen en aan de deadlines bij onze klanten. Naast deze werkzaamheden ligt er genoeg ruimte om mee te denken in de verdere professionalisering van de afdeling recruitment. Jouw dag is nooit hetzelfde en je functie is uiterst divers en uitdagend! 

Wie zoeken wij:

 • Je hebt minimaal 3 jaar recruitment ervaring
 • Je bent coachend en empathisch en hierdoor in staat een team te motiveren
 • Je bent doelgericht, je weet wat je wilt en gaat hiervoor
 • Je denkt commercieel mee en bent een snelle schakelaar
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden jou: 

 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2.630,- en € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband
 • Een prestatiebonus van maximaal 1.5 keer maandsalaris
 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Iedere dag vers fruit en op vrijdagmiddag een lunch in onze gezellige bedrijfskantine
 • Scholing en ontwikkeling voor jouw eigen persoonlijke groei
 • Ook 1x per jaar op vakantie naar Malaga in ons eigen appartement behoort tot jouw arbeidsvoorwaarden! 

 

Wie zijn wij

De Lier, maandagmorgen half 9, onze planningsafdeling is al ruim 2 uur druk in de weer. De sfeer is trots en opgelaten, de uitzendhectiek gonst nog even door, wederom zijn zij erin geslaagd dat al onze ruim 1500 uitzendkrachten, in meer dan 400 blauwe Tradiro auto’s, in samenwerking met de buitendienstcollega’s weer aan het werk zijn op de juiste locaties! Collega’s worden vriendelijk begroet bij binnenkomst, de schoonmaakploeg vliegt nog voorbij en er klinken wat weekend verhalen. In de gezellige kantine (met aangrenzende borrelbar) wordt koffie voor elkaar ingeschonken en na wat overleg gaan ook de andere afdelingen enthousiast aan de slag.

Tradiro is een uitzendbureau wat gespecialiseerd is in bemiddeling van arbeidsmigranten in de logistiek en glastuinbouwsector. Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Lier wat goed aan te rijden is vanuit de regio Rotterdam en Den Haag. Wij werken hier met meer dan 50 collega`s in verschillende functies om onze klanten optimaal te bedienen. Daarnaast hebben wij ook nog kantoren in Roemenië en Polen. 

We groeien nog elke dag en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collega`s die mee willen groeien met ons. 

Interesse

Ben jij enthousiast geworden en wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team Tradiro verder brengt? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar work@tradiro.nl t.a.v. Sven Postma. Heb je vragen over deze vacature neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010-2341441.

De sluitingsdatum van de vacature is 31 oktober 2021