ICT medewerker

Wie ben je?

Wat bieden wij?

MBO niveau
Vaste baan
ICT kennis
Ontwikkeling
Teamplayer
Salaris tussen de €2100 en €2600 afhankelijk van ervaring die je meebrengt

Tradiro is een uitzendbureau wat gespecialiseerd is in de bemiddeling van arbeidsmigranten in de logistiek englastuinbouwsector. Naast ons hoofdkantoor in de Lier hebben wij ook kantoren in Roemenië en Polen en openen wij binnenkort nieuwe kantoren in Moldavië en Slowakije.

Tradiro is nog steeds enorm aan het groeien en professionaliseren en juist daarom zoeken wij uitbreiding op onze IT afdeling. Wil jij werken en meegroeien? Wil je je verder ontwikkelen in de ICT Dan is deze baan echt iets voor jou!

Deze persoon gaat als rechterhand van een senior medewerker een zeer brede functie bekleden op de IT afdeling.

 

ICT Medewerker

Functieomschrijving:

De functie van ICT Medewerker is ontzettend breed en eigenlijk niet goed te omschrijven in 1 vacature. Maar als jij je herkend in de woorden; werkplekbeheer, systeembeheer, bouwen, koppelen en helpdesksupport van alle lijnen, dan kan dit wel eens jou functie zijn.

We beginnen makkelijk, je installeert apparatuur en printers op werkplekken daar waar nodig en je richt deze verder in. Uiteraard doe je dit zo, dat de werkplek direct gebruikt kan worden, dus ook een mobiel en de juiste apps zijn al geïnstalleerd. En met het nieuwe werken doe je dit ook op afstand bij de collega`s thuis. Uiteraard ook voor onze buitenlandse kantoren. Je onderhoudt de werkplekken met de juiste update`s en vervangt daar waar nodig.

Daarnaast vinden wij het ook fijn als je wat handleidingen schijft voor onze collega`s zodat zij weten hoe ze applicaties en overige zaken moeten gebruiken.

Gaan we een stapje verder, dan denk je mee in onze processen en bouw je zelfstandig hiervoor oplossingen. Dit kan onze processen zijn met Werving en Selectie, maar ook voor onze planners voor Huisvesting en Transport.

En als je onze organisatie goed hebt leren kennen denk je verder mee met onze andere systemen, zoals Afas. Want ook hier kunnen wij nog veel meer dan wat we nu doen.

Natuurlijk ben je onze vraagbaak als wij tegen ICT zaken aanlopen. Je leert ons hoe we het kunnen gebruiken, lost storingen op of schakelt externe partijen in om dit op te lossen.

Daarnaast beheer je de voorraad van al onze ICT producten en vult aan daar waar nodig.

Hadden we al gezegd dat jij ook in de gaten houdt wanneer en nieuwe dingen op de markt komen die ons werk makkelijker gaat maken? Je geeft ons gevraagd en ongevraagd advies.

 

Wie ben je?

Minimaal afgeronde MBO opleiding in de ICT

Liefst al een beetje werkervaring in een soortgelijk functie. Of je moet zaken snel kunnen oppakken.

Uiteraard alle kennis en kunde die maar nodig is om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Ik hoef jou niets meer te vertellen over Windows 10, ITIL, Servers etc. Sterker jij spreekt deze taal vele malen beter dan wij.

Goede beheersing van de Nederlandse taal en basis Engels ( denk aan onze buitenlandse kantoren )

Proactief, een bouwer maar ook communicatief. Wij moeten natuurlijk wel snappen wat je ons verteld.

 

Wat bieden wij?

Salaris afhankelijk van ervaring € 2100 - €2600 o.b.v. 40 uur

Een fulltime dienstverband met uitzicht op vast contract

Ontwikkeling van jezelf d.m.v. opleidingen en cursussen

Meegroeien met ons bedrijf en echt een bijdrage kunnen leveren

Ben je sportief? Dan betalen wij jou sportschoolabonnement

1 x per jaar de mogelijkheid om uit te rusten in onze locatie vlakbij Malaga!

 

Interesse
Wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team Tradiro verder brengt? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar work@tradiro.nl t.a.v. Rob Kalmeijer. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-2341441. De koffie staat voor je klaar!