Key Accountmanager

Wie ben je?

Wat bieden wij?

MBo+ of HBO werk en denk niveau
Bruto maandloon van € 2600 tot € 3350 o.b.v. 40 uur
Een echte klantbeheerder
Fulltime baan
Creativiteit 2e natuur
Vast contract

Ons bedrijf:

Ben jij goed in het beheren van relaties, werk je graag in de buitendienst en heb je ervaring in de uitzendbranche? Lees dan snel verder!

Tradiro uitzendbureau is per direct op zoek naar een Key Accountmanager voor de regio Rotterdam

 

Wat ga je doen:

Als Key Accountmanager ben je de schakel tussen onze klanten, onze jobcoaches en kantoor. Onze klanten weten jou feilloos te vinden als zij met vragen zitten. Deze vragen zijn echt van allerlei soorten, van personeelsplanningen, transport, facturatie, automatisering, etc. Je kan het zo gek niet verzinnen of ze bellen jou als ze hulp nodig hebben.

Uiteraard ga jij niet in afwachtende houding zitten totdat de klant komt, maar bezoek jij alleen of samen met onze coördinatoren en teamleider onze klanten. Al jou kennis en kunde draag jij aan onze klanten over. Wijzigt er een wet of cao, jij bent de eerste die dit weet en informeert onze klanten hierover. Denk jij dat we beter inhouse kunnen zitten of kunnen wij zaken beter automatiseren voor de klant? Jij speelt hierin een rol en gaat op zoek naar oplossingen.

Creativiteit is je 2e natuur.

Daarnaast borg je alle afspraken die wij hebben gemaakt met onze klanten. Van loon en facturatieafspraken tot meetings en nieuwe instroom.

Je staat er uiteraard niet alleen voor! Naast jou staat een teamleider die de coördinatoren aanstuurt en samen met jou veel klantbezoeken zal afleggen, daarnaast hebben wij een fantastische backoffice die voor jou klaar staat met al je vragen en ideeën.

Doel van jou functie is ervoor te zorgen dat de klant echt op alle facetten door ons wordt ontzorgt en altijd het gevoel heeft er echt toe te doen voor Tradiro.

 

Wie ben je:

Je beschikt over minimaal MBO of HBO werk en denkniveau, dit kan verkregen zijn door werkervaring. Het papiertje vinden wij veel minder belangrijk.

Creativiteit in het bedenken van oplossingen is jou 2e natuur.

Ervaring in de uitzendbranche is een pré

De combinatie werkvloer en bezoek bij klanten weet jij feilloos goed te verdelen.

Commercieel meedenken met het bedrijf is voor jou heel normaal en daar waar je verbeterpunten of kansen ziet liggen, schroom jij niet dit te ventileren.

Zoals eerder genoemd, een beetje handig zijn met computerprogramma`s vinden wij erg prettig. Denk aan Word en Excel en nieuwe programma`s zijn jou zo aangeleerd


Wat bieden wij:

Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract, contract voor onbepaalde tijd

Je werkt gemiddeld 40 uur per week

Salaris is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt tussen de € 2600,- en  € 3350,- bruto per maand

Auto, laptop en telefoon van de zaak

Scholing en ontwikkeling voor je eigen persoonlijke groei

Een Bonusregeling behoort gewoon tot jouw contract wat kan oplopen tot 1,5 x je salaris

Daarnaast zijn wij actief is leuke teamuitjes, gezelligheid op de werkvloer en wordt er van alles gevierd.

Ook 1 keer per jaar op vakantie naar Malaga in ons huis behoort tot jou arbeidsvoorwaarden

 

 

Overig

Heb je nog vragen over deze of andere vacatures. Neem dan contact met ons werving en selectieteam op. Dit kan per email: marieke.jager@tradiro.nl of per telefoon: 010-2341441