Onderhoudsmonteur

Wie ben je?

Wat bieden wij?

Je hebt technisch inzicht
Bruto maandloon van € 1950 tot € 2400 o.b.v. 40 uur
Kan goed zelfstandig werken
Auto van de zaak
Je bent handig met kleine klussen in en rond de woning
Vaste baan

Tradiro is een vooruitstrevend en informeel uitzendbureau die in Nederland actief is in het Westland, Terneuzen en Steenbergen en de nabije omgeving. Daarnaast hebben wij activiteiten In Polen en Roemenië. Om onze toekomstdoelen van ons gemotiveerde en compacte team te bereiken en onze uitzenduren van ruim 2.6 miljoen per jaar uit te bereiden, zoeken wij versterking! De werklocatie is voornamelijk in regio Rotterdam en Westland.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur ben je werkzaam voor al onze woningen. Wij huisvesten zelf onze uitzendkrachten in woningen en bouwen op dit moment zelfs een woonpark!

Om onze uitzendkrachten goed te kunnen blijven huisvesten is er uiteraard onderhoud nodig aan de woningen. Van algemeen jaarlijks terugkerend onderhoud tot en met spoedreparaties en alles daartussen.

 

Wat ga jij doen:

Je informeert bewoners over de te verrichten werkzaamheden de consequenties en de tijdsduur en houdt hen op de hoogte tijdens de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast zorg je voor het in en uit elkaar halen van nieuwe kasten en bedden tijdens verhuizingen. Het plaatsen van koelkasten en aansluiten van wasmachines. Je verhelpt kleine reparaties, denk hierbij aan stopcontacten, verstoppingen, lampjes vervangen, tochtstrippen plaatsen etc. Je zorg voor het goed in orde houden en opruimen van de werklocaties. Je controleert of de bewoner tevreden is over de geleverde diensten. En je geeft ondersteuning aan collega’s en andere vakgroepen.

 

Wij vragen:

·           Je bent handig en hebt technisch inzicht

·           Klussen is voor jou geen uitdaging meer.

·           Zelfstandig kunnen werken omdat je vaak alleen op pad bent.

·           Flexibele werkinstelling en service gericht.

·           Weekenddiensten zullen af en toe gewerkt moeten worden.

·           Goede beheersing van Nederlands en/of Engelse taal in woord en geschrift. Pools en/of Roemeens is een pré, maar geen vereiste.

 

Wat biedt Tradiro?

·           Afhankelijk van ervaring een bruto maandloon van € 1950 tot € 2400 o.b.v. 40 uur

·           Fulltime dienstverband van 40 uur

·           Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd

·           Huisvesting en transport van Tradiro (indien nodig).

·           Opleidingsmogelijkheden.

·           Vrijdagmiddag lunch !

 

Interesse
Heb jij zin in deze functie? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar christa@tradiro.nl t.a.v. Christa Stam.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 – 234 14 41. De koffie staat voor je klaar!