RECRUITER NEW BUSINESS / INTERCEDENT

Heb jij oog voor commerciële kansen en maak jij makkelijk contact met klanten? Lees dan snel verder! 

Tradiro is per direct op zoek naar een
RECRUITER NEW BUSINESS / INTERCEDENT

Wat verwachten wij
Als Recruiter New Business bij Tradiro ben je verantwoordelijk voor het werven & selecteren van flexibel personeel en een belangrijke schakel tussen onze uitzendkrachten en klanten. De taken die bij deze afwisselende en uitdagende functie horen zijn onder andere; 

 • Je benut kansen bij klanten en prospects
 • Het inplannen en voeren van intake gespreken met kandidaten 
 • Het verwerken van binnenkomende mail en gesprekken  
 • Je zorgt voor een correcte afhandeling van de administratieve taken 
 • Intensief contact onderhouden met uitzendkrachten, klanten en buitenlandse kantoren
 • Het opstellen van arbeidscontracten 
 • Je bedenkt recruitmentcampagnes 

In de kantine praat één van de collega’s over Arek, die inmiddels alweer 2 jaar bij onze opdrachtgever werkt in de tuinbouw en graag iets zou willen doen wat aansluit op zijn vooropleiding en werkverleden als CV-monteur, de receptioniste breekt in en geeft aan ook iemand aan de telefoon te hebben gehad die opzoek was naar een andere baan. Helaas hebben wij voor hen momenteel geen passende functie. Een gemiste kans denkt de bedrijfsleider. Al snel gaat het gesprek over.. hadden we maar een collega die dit accuraat oppakt en een uitdaging ziet in het koppelen van goede mensen aan mooie opdrachtgevers. 

Wie ben jij 
Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO opleiding en een aantal jaar ervaring als intercedent in de uitzendbranche. Daarnaast heb je kennis van de wet – en regelgeving in de uitzendbranche.  Je bent resultaatgericht, commercieel, zelfstandig en je hebt mensenkennis.

Wat bieden wij 

 • Je komt te werken in een groeiend bedrijf waar er ruimte is voor zelfontwikkeling
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon 
 • Flexibele arbeidsuren mogelijk in overleg 
 • Een prestatiebonus van maximaal 1,5 maandsalaris 
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen
 • Een marktconform salaris
 • Korting op een sportschool abonnement
 • Elke vrijdag een gezamenlijke teamlunch 

Wie zijn wij 
De lier, maandagmorgen half 9, onze planningsafdeling is al ruim 2 uur druk in de weer. De sfeer is trots en opgelaten, de uitzendhectiek gonst nog even door, wederom zijn zij erin geslaagd dat al onze ruim 1500 uitzendkrachten, in meer dan 400 blauwe Tradiro auto’s, in samenwerking met de fijne buitendienstcollega’s weer aan het werk zijn op de juiste locaties! Collega’s worden vriendelijk begroet bij binnenkomst, de schoonmaakploeg vliegt nog voorbij en er klinken wat weekend verhalen. In de gezellige kantine (met aangrenzende borrelbar)  wordt koffie voor elkaar ingeschonken en na wat overleg gaan ook de andere afdelingen  enthousiast aan de slag om al onze mooie opdrachtgevers en gemotiveerde uitzendkrachten te bedienen. 

In 2007 waren het ook veel van juist deze werknemers die met hun loyale inzet hebben gezorgd dat Tradiro snel gezien werd als flexibele en betrouwbare uitzendpartner, wat de jaren erop heeft geresulteerd in een snel groeiend en vooral een betrouwbare klantenportefeuille, welke niet meer alleen bestaat uit tuinbouw en logistieke bedrijven maar een breder scala van allerlei interessante opdrachtgevers. 

Sinds 2018 is het hoofdkantoor van Tradiro gevestigd in een mooi modern en ruim kantoorpand, wat grotendeels bijpassend in de fel blauwe bedrijfskleur is gewrapt en zich bevindt direct langs de A20. Tradiro is in Nederland actief in het Westland, Terneuzen en Steenbergen en de nabije omgevingen. 

Daarnaast hebben wij activiteiten In Polen, Roemenië en Hongarije. (pssst! ;) Enorm leuk om eens een bezoekje te brengen aan je buitenlandse collega’s en de gastvrijheid aldaar te ervaren)  

Om onze toekomst doelen van ons gemotiveerde en beperkte team te bereiken en onze uitzenduren van ruim 2.6 miljoen per jaar uit te bereiden, zoeken wij versterking! 

Interesse
Voldoe jij aan deze omschrijving en wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team Tradiro verder brengt?  Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar work@tradiro.nl t.a.v. Michael Mostert.   

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010-2341441 of stuur een WhatsApp naar 0630189551. 

De koffie staat voor je klaar!