RECRUITMENT MANAGER

Heb jij een aantal jaar ervaring als leidinggevende op een recruitment afdeling? Lees dan snel verder!

Tradiro is per direct op zoek naar een
RECRUITMENT MANAGER

Wat verwachten wij
In deze dynamische en flexibele functie als Recruitment Manager ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de werving en selectie van uitzendkrachten. Je zorgt voor het creëren van de juiste match tussen werknemer en werkgever.
De taken die bij deze veelzijdige functie horen zijn o.a. 

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de werving & selectie afdeling en de receptie
 • Je draagt zorg voor het monitoren en bewaken van KPI’s 
 • Je fungeert als contact persoon voor onze buitenlandse kantoren 
 • Het werven en selecteren van mensen voor diverse functies
 • Je draagt zorg voor het verwerken, opstellen en laten ondertekenen van documenten en contracten van uitzendkrachten

Wie ben jij
Je hebt HBO werk en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie. Omdat je contactpersoon bent van onze buitenlandse kantoren heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Poolse taal. Je hebt een basiskennis van arbeidscontracten, CAO’s en wetgevingen. Daarnaast heb je kennis van Microsoft Office en ervaring met een CRM/HRM programma. 

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Manager die de motivatie heeft om onze organisatie verder te brengen. Daarnaast ben je ondernemend, klantgericht, zelfstandig, commercieel, stressbestendig, analytisch en kun je goed het overzicht bewaren.

Wat bieden wij 

 • Je komt te werken in een groeiend bedrijf waar er ruimte is voor zelfontwikkeling
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon 
 • Flexibele arbeidsuren mogelijk in overleg 
 • Een prestatiebonus van maximaal 1,5 maandsalaris 
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen
 • Een marktconform salaris
 • Korting op een sportschool abonnement
 • Elke vrijdag een gezamenlijke teamlunch 

Wie zijn wij 
De lier, maandagmorgen half 9, onze planningsafdeling is al ruim 2 uur druk in de weer. De sfeer is trots en opgelaten, de uitzendhectiek gonst nog even door, wederom zijn zij erin geslaagd dat al onze ruim 1500 uitzendkrachten, in meer dan 400 blauwe Tradiro auto’s, in samenwerking met de fijne buitendienstcollega’s weer aan het werk zijn op de juiste locaties! Collega’s worden vriendelijk begroet bij binnenkomst, de schoonmaakploeg vliegt nog voorbij en er klinken wat weekend verhalen. In de gezellige kantine (met aangrenzende borrelbar)  wordt koffie voor elkaar ingeschonken en na wat overleg gaan ook de andere afdelingen  enthousiast aan de slag om al onze mooie opdrachtgevers en gemotiveerde uitzendkrachten te bedienen. 

In 2007 waren het ook veel van juist deze werknemers die met hun loyale inzet hebben gezorgd dat Tradiro snel gezien werd als flexibele en betrouwbare uitzendpartner, wat de jaren erop heeft geresulteerd in een snel groeiend en vooral een betrouwbare klantenportefeuille, welke niet meer alleen bestaat uit tuinbouw en logistieke bedrijven maar een breder scala van allerlei interessante opdrachtgevers. 

Sinds 2018 is het hoofdkantoor van Tradiro gevestigd in een mooi modern en ruim kantoorpand, wat grotendeels bijpassend in de fel blauwe bedrijfskleur is gewrapt en zich bevindt direct langs de A20. Tradiro is in Nederland actief in het Westland, Terneuzen en Steenbergen en de nabije omgevingen. 

Daarnaast hebben wij activiteiten In Polen, Roemenië en Hongarije. (pssst! ;) Enorm leuk om eens een bezoekje te brengen aan je buitenlandse collega’s en de gastvrijheid aldaar te ervaren)  

Om onze toekomst doelen van ons gemotiveerde en beperkte team te bereiken en onze uitzenduren van ruim 2.6 miljoen per jaar uit te bereiden, zoeken wij versterking! 

Interesse
Voldoe jij aan deze omschrijving en wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team Tradiro verder brengt?  Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar work@tradiro.nl t.a.v. Michael Mostert.   

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010-2341441 of stuur een WhatsApp naar 0630189551. 

De koffie staat voor je klaar!