Services

Huisvesting
Steeds meer arbeidsmigranten vinden hun weg naar Nederland. Dat vraagt om een serieus aanbod aan onderdak. Tradiro biedt huisvesting speciaal voor arbeidsmigranten. In de gemeenten Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Maassluis en Westland hebben wij verschillende woningen beschikbaar. Een goede woning is een stabiele basis. Een plek die de mogelijkheid biedt tot een goede nachtrust en die als prettige leefomgeving wordt ervaren. Wij vinden de kwaliteit van onze woningen zeer belangrijk en deze garanderen we dan ook. Omdat wij geloven dat tevreden arbeidskrachten, productieve arbeidskrachten zijn. Meer informatie over huisvesting.

Tradiro Vervoer helpt u op weg
Uitzendkrachten beschikken niet altijd over eigen vervoer en het openbaar vervoer laat regelmatig te wensen over. Tradiro heeft daarom een groot en modern wagenpark. Deze gebruiken we deels voor onze eigen uitzendkrachten, zodat zij op tijd en veilig op de juiste werkplek arriveren, maar ons wagenpark stellen wij ook voor u beschikbaar! Meer informatie over tradiro vervoer.

Human Resource diensten van Tradiro
Als u uitzendkrachten in dienst heeft, wordt er een hoop van u gevraagd. Werkzaamheden zoals intakegesprekken, functioneringsgesprekken, het opstellen van contracten en de loonadministratie vragen veel van uw tijd. Bent u bovendien wel op de hoogte van de wet- en regelgeving?

Tradiro wel. Wij nemen graag al deze en andere werkzaamheden van u over. Dat doen wij met onze HR-diensten op locatie. Alles wordt efficiënt en met de nodige kennis en kunde uitgevoerd. Dan kunt u zich weer focussen op dat, waar u goed in bent. Dan doen wij dat ook.

Ontdek welke zorgen Tradiro u uit handen kan nemen
Tradiro werkt op maat om altijd tot een efficiënte oplossing te komen. Elk bedrijf is anders en daar weten wij als geen ander op in te spelen. Weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? U bent van harte welkom om hier eens over te komen praten, of wij komen bij u, want wij bij Tradiro, zijn ook nog eens ontzettend flexibel.