Huisvesting door Tradiro

Steeds meer arbeidsmigranten vinden hun weg naar Nederland. Dat vraagt om een serieus aanbod aan onderdak. Tradiro biedt huisvesting speciaal voor arbeidsmigranten. In de gemeenten Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Maassluis, Zeeland en Westland hebben wij verschillende woningen beschikbaar. Een goede woning is een stabiele basis. Een plek die de mogelijkheid biedt tot een goede nachtrust en die als prettige leefomgeving wordt ervaren. Wij vinden de kwaliteit van onze woningen zeer belangrijk en deze garanderen we dan ook. Omdat wij geloven dat tevreden arbeidskrachten, productieve arbeidskrachten zijn.

De huisvestingservice van Tradiro gaat verder
Wij bieden de meest geschikte woningen voor specifieke situaties en wensen. Hebben we eenmaal een passende oplossing gevonden, dan kan gebruik worden gemaakt van onze onderhoudsservice en technische dienst. Wekelijks controleren wij de woningen om de kwaliteit te kunnen waarborgen en om snel te kunnen schakelen, indien nodig. Onze technische dienst is bovendien 24/7 bereikbaar!

Wist u dat:
Tradiro het eerste uitzendbureau is dat een convenant met de gemeente Vlaardingen heeft gesloten met betrekking tot huisvesting? Een bewijs van onze betrouwbare en efficiënte manier van werken, daar zijn wij trots op!