Teamleider Salarisadministratie

Wat is gewenst?

Wat krijg je?

HBO werk en denk niveau
Salaris van maximaal € 3550,-
Kennis willen op doen van de uitzendbranche
Laptop en auto van de zaak
PDL diploma
Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Zorg jij dat onze salarisadministratie tot in de puntjes is verzorgd en ben jij pas tevreden wanneer alles klopt? Wil jij jouw tanden zetten in de complexe salarisadministratie voor ruim 1500 uitzendkrachten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Tradiro uitzendbureau is per direct op zoek naar een

 

Teamleider Salarisadministratie
De Lier, 40 uur per week

Kan jij snel kennis op doen van de NBBU CAO?  En kennis op doen van de bijzondere wetten en regelgeving die een uitzendbureau heeft?  

Wil jij ons helpen om onze salarisverwerking in AFAS verder te professionaliseren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou.

Als Teamleider Salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor een juiste verloning, het organiseren van de salarisadministratie en het voldoen aan wet- en regelgeving. Je bent onze vraagbaak en lid van projectgroepen. Je werkt zelfstandig en pakt mogelijkheden tot verbetering graag proactief en gezamenlijk op. Samen met jouw team van 4 collega’s aan wie je leiding geeft, vorm je een gezellig team en deel je een kantoor.

Taken en verantwoordelijkheden:

·           Het samen met jouw collega’s  uitvoeren van een correcte en tijdige salarisadministratie voor twee entiteiten.

·           Het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving en cao’s.

·           Deelnemen in projectgroepen. Een van onze projecten is bijvoorbeeld het verder automatiseren van diverse processen en de medewerkersportal.

·           Het opstellen, naleven en optimaliseren van procedures en werkwijzen en het doen van (beleids)voorstellen.

·           Het management en medewerkers tijdig voorzien van volledige en correcte informatie.

·           Je rapporteert aan de directie en de financieel verantwoordelijke.


Dit ben jij:

·           HBO werk en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur.

·           Aantoonbare kennis van cao’s en overige wet- en regelgeving.

·           Praktijkdiploma Loonadministratie en voldoende actuele kennis van relevante wet- en regelgeving.

·           Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

·           Praktijkervaring met Afas is een pré.

·           De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf ons hoofdkantoor in De Lier. Dit is prima aan te rijden vanuit de omgeving Den Haag en Rotterdam

 

Wat biedt Tradiro?

·           Een salaris van maximaal € 3.550,00 bruto per maand, exclusief vakantietoeslag.

·           Fulltime contract van 40 uur ( 32 uur is bespreekbaar )

·           Uitzicht op een vast contract

·           Ruimte voor cursussen en opleidingen.

·           Deelname aan een bonusregeling van maximaal 1,5 maandsalaris.

·           Een bijdrage aan jouw vitaliteit door het betalen van jouw sportabonnement.

·           Iedere vrijdag een gezamenlijke lunch in onze gezellige bedrijfskantine.

·           Vers fruit en goede koffie.

·           Een auto van de zaak.

·           En natuurlijk een laptop en telefoon.

Wie zijn wij
De Lier, maandagmorgen half 9, onze planningsafdeling is al ruim 2 uur druk in de weer. De sfeer is trots en opgelaten, de uitzendhectiek gonst nog even door. Wederom zijn zij erin geslaagd dat al onze ruim 1500 uitzendkrachten, in meer dan 400 blauwe Tradiro auto’s, in samenwerking met de buitendienstcollega’s weer aan het werk zijn op de juiste locaties! Collega’s worden vriendelijk begroet bij binnenkomst, de schoonmaakploeg vliegt nog voorbij en er klinken wat weekendverhalen. In de gezellige kantine (met aangrenzende borrelbar) wordt koffie ingeschonken en na wat overleg gaan ook de andere afdelingen enthousiast aan de slag om al onze opdrachtgevers en gemotiveerde uitzendkrachten te bedienen.

In 2007 waren het ook veel van juist deze werknemers die met hun loyale inzet hebben gezorgd dat Tradiro snel gezien werd als flexibele en betrouwbare uitzendpartner, wat de jaren erop heeft geresulteerd in een snel groeiend en vooral een betrouwbare klantenportefeuille, welke niet meer alleen bestaat uit tuinbouw en logistieke bedrijven, maar een breder scala van allerlei interessante opdrachtgevers.

Sinds 2018 is het hoofdkantoor van Tradiro gevestigd in een mooi modern en ruim kantoorpand, wat grotendeels bijpassend in de fel blauwe bedrijfskleur is gewrapt en zich bevindt direct langs de A20. Tradiro is in Nederland actief in het o.a. het Westland, regio Rotterdam, Terneuzen en Steenbergen en de nabije omgeving. Daarnaast hebben wij activiteiten In Polen, Slowakije en Roemenië. Om onze toekomstdoelen van ons gemotiveerde en compacte team te bereiken en onze uitzenduren van ruim 2.6 miljoen per jaar uit te bereiden, zoeken wij versterking!

Interesse
Wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team Tradiro verder brengt? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar work@tradiro.nl t.a.v. Rob Kalmeijer. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 – 234 14 41. De koffie staat voor je klaar!