Tradiro Uitzendburo gaat verhuizen

VLAARDINGEN – Tradiro Uitzendburo gaat verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Coldenhovelaan 12, De Lier. Vanaf januari 2011 zijn zij gevestigd in het pand aan de James Wattweg 20 in Vlaardingen. Tradiro Uitzendburo is de laatste jaren erg hard gegroeid, waardoor het huidige kantoor in Vlaardingen te klein is geworden. Dit maakt een verhuizing noodzakelijk.

Medio september staat de verhuizing naar het voormalig Fresq kantoor gepland. Het huidige pand in Vlaardingen heeft 350m2 en het nieuwe onderkomen heeft een ruimte van 850m2. De verhuizing van Vlaardingen naar De Lier geeft Tradiro voldoende ruimte om plaats te bieden voor de verwachte groei in de komende jaren.

Adres: James Wattweg 20 3133KK Vlaardingen
Telefoon : 010 – 234 1441

Tradiro Uitzendburo Tradiro is in 2007 begonnen als een uitzendbureau voor de tuinbouw. Maar inmiddels heeft het klanten in het verpakken van groente, techniek, horeca, logistiek en in de bouw. Met hun uitzendkrachten nemen zij voor veel klanten de zorgen omtrent personeel uit handen. Naast uitzenden kunnen zij ook de hele personeelsadministratie uit handen nemen, door middel van payroll.