Over Tradiro

Personeel is zeer waardevol voor uw bedrijf, er moet daarom zorgvuldig en doordacht mee worden omgegaan. Tevreden arbeidskrachten, zijn productieve arbeidskrachten!

Voor veel tuinbouw- en productiebedrijven valt het niet mee om betrouwbare en gemotiveerde personen te vinden. Hoe voer je een werving- en selectieprocedure uit? En als u de juiste arbeidskrachten gevonden heeft, hoe zit het dan met contracten en met de wet- en regelgeving?

Tradiro is onderscheidend, want wij:
✓ werken uitsluitend met betrouwbare personen
✓ investeren in onze uitzendkrachten
✓ beschikken over een vaste kern van betrouwbare mensen
✓ hebben meertalig en vakbekwaam personeel in dienst
✓ verzorgen intensieve begeleiding en een inwerkperiode
✓ bekijken samen met u of payrolling voor uw bedrijf interessant is
✓ denken en plannen met u mee
✓ zijn gespecialiseerd in de branches tuinbouw, productie en distributie

Tradiro gaat verder
Wij zijn er voor u, door aan uw specifieke wensen te voldoen, met u mee te denken en plannen én we denken zelfs een stapje verder. Tradiro is er ook voor haar uitzendkrachten. Wij geloven in intensieve begeleiding van onze medewerkers, omdat wij gemotiveerde en productieve mensen waarderen en willen belonen. Want tevreden arbeidskrachten zijn productieve arbeidskrachten.

Intensieve begeleiding, voor betere resultaten
Het grootste gedeelte van onze medewerkers komt uit Polen. Niet voor niets hebben wij naast onze vestiging in Vlaardingen, ook in Polen twee wervingskantoren. Recentelijk hebben wij ook een wervingskantoor in Hongarije geopend. In onze wervingskantoren selecteren wij de uitzendkrachten aan de hand van hoge kwaliteitseisen. Want bij Tradiro is alleen het beste goed genoeg. Eenmaal in Nederland, zorgen wij voor goede huisvesting. Een intensieve begeleiding van uitzendkrachten, heeft een positieve uitwerking op de productiviteit. Zij kunnen daarom gebruik maken van Nederlandse lessen en er worden sociale activiteiten georganiseerd. Alle overeenkomsten worden in de moedertaal vertaald en ons grote en moderne wagenpark stelt ons in staat om de uitzendkrachten op tijd en veilig op de juiste werkplek te krijgen.

Hoe waardevol is uw personeel voor u? 
Tradiro werkt op maat om altijd tot een efficiënte oplossing te komen. Elk bedrijf is anders en daar weten wij als geen ander op in te spelen. Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf? Waarin kunt u nog verbeteren op het gebied van personeel? U bent van harte welkom om hier eens over te komen praten, of wij komen bij u, want wij bij Tradiro, zijn ook nog eens ontzettend flexibel.

Haal het maximale uit uw personeel
bel 010-234 14 41 of e-mail naar info@tradiro.nl

Tradiro: wij werken graag voor u!