Uitzenden

Tradiro is oorspronkelijk begonnen als uitzendbureau voor de tuinbouw. Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze uitzendkrachten. Hierdoor hebben wij een vaste kern van betrouwbare mensen opgebouwd die op vele verschillende werkzaamheden en werkplekken inzetbaar zijn. Wanneer een nieuwe uitzendkracht ergens begint zorgen de medewerkers van Tradiro dat deze persoon goed wordt begeleid en ingewerkt. U heeft dus geen zorgen bij het inhuren van nieuwe mensen. Wij zorgen voor goede gemotiveerde mensen.

Tuinbouw werkzaamheden
Onze uitzendkrachten zijn voor een groot gedeelte werkzaam in de tuinbouw. Dit is een zeer dynamische sector met veel seizoensgebonden arbeid. Tradiro kan hier goed op in spelen. Door samen met de opdrachtgever een goede seizoen planning te maken voorkomen we dat onze uitzendkrachten zonder werk zitten. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van  mensen bij tuinbouwbedrijven. Hierdoor hebben wij voor alle reguliere werkzaamheden altijd genoeg mensen beschikbaar. Wij leveren uitzendkrachten voor tomaten knippen of plukken, draaien en dieven van het gewas, bladsnijden. Maar ook voor werkzaamheden in andere gewassen of het enten en stek steken van plantmateriaal.

Productiewerkzaamheden
Productie en distributie werkzaamheden zijn vaak fluctuerend. Door onze grote groep van beschikbare en ervaren mensen kan Tradiro snel bij springen. Onze eigen mensen zullen de uitzendkrachten begeleiden om zo de werkzaamheden volgens uw kwaliteitsnormen uit te voeren. Wij hebben naast productiepersoneel ook kwaliteitscontroleurs en logistieke medewerkers in ons bestand. Zo kunnen wij u tijdens het gehele productieproces bij staan.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact op met uitzendburo Tradiro via 010-234 1441 voor een kennismakingsgesprek.